Lediga tjänster

Just nu söker vi nya medarbetare! 

Vill du jobba med oss?

Bars Production AB utvecklar och tillverkar moderna on-the-go livsmedel, främst proteinbars. Proteinbarsen kan vara av olika karaktär, t.ex ha flera lager, fyllningar, olika sorters överdrag, topping och de kan även ha olika näringsprofiler så som high protein, low sugar, no sugar added, LCD, VLCD eller annat som våra  kunder önskar

Vi är en legotillverkare, vi har inget eget varumärke, och samarbetar med några av nordens ledande varumärken inom vår bransch.

Vi har expansiva planer och håller på att färdigställa ytterligare en fabrik till i Gråbo som ska öka våra möjligheter och vår kapacitet!

Om oss

Vi är ett familjeägt bolag i Gråbo som ligger i Lerums Kommun. Vi har sedan starten 2003 varit ett växande bolag som byggt vår framgång med ett tydligt fokus på produktion, flexibilitet och innovation.

Vi omsätter idag ca 65 miljoner, är ca 35 medarbetare, har kollektivavtal och är FSSC certifierade - vilket är en av de tuffaste certifieringarna som finns för livsmedelssäkerhet.

2019 blev vi utnämnda till ”Årets Företag i Lerums Kommun”!

Om produktionen

Produktionen är linjebaserad med ett antal stationer där alla medarbetare är en viktig del för att kunna hålla rätt kvalitet och kapacitet. Vår styrka ligger i att på ett flexibelt sätt kunna leverera såväl stora som små produktionsserier.

Personalen är uppdelad i team där varje team har en ansvarig teamledare.

Om arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består till största delen av arbete på produktionslinjernas stationer. Som exempel kan det vara uppvägning av råvaror, blandning, extrudering, paketering och palletering men även arbete runt detta förekommer så som lastning och lossning av gods, plocka fram råvaror, rengöring och diskning.

Arbetstiderna är för närvarande 07.00-15.30. Skift kan förekomma längre fram. 

Om dig

Som person är du metodisk, noggrann och kontrollerad i stressiga situationer. Du har god fysik (lyft förekommer) och vi sätter stor vikt vid prestigelöshet.

Då produktionen är linjebaserad är det viktigt att du känner dig bekväm med att arbeta i en miljö som styrs av att tempot kan gå upp och ner. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med linjeproduktion.

Truckerfarenhet är meriterande.

Men, det viktigaste är att du kan känna engagemang med ditt team, ha roligt och växa tillsammans med oss. För det vill vi! Så, tillbaka till frågan: Vill du jobba med oss?

Om ansökan

Ansökan och frågor sker till work@barsproduction.se