Gudrun

Under slutet av 2019 påbörjade vi bygget av vår andra produktionsanläggning vid namn Gudrun. Den ligger ca 300m från vår nuvarande anläggning Rune och framöver kommer vi att producera i båda fabrikerna. Ni kanske undrar vad namnet Gudrun kommer ifrån? Namnet uppkom i och med att vår nuvarande fabrik som vi kallar Rune, har namnsdag samma dag som Gudrun och vad passade då bättre än att döpa vår nya fabrik till just Gudrun? Så kan vi snåla in på namnsdagsfikat. Men vem är den där Rune? Det undrar vi också när någon frågar! I vår verksamhet har det aldrig funnit någon som heter Rune, utan Runes Specialbageri är namnet på bolaget som Arne köpte långt före han och Björn började med tillverkningen av mandelbiskvier.

Men vem är den där Rune? Det undrar vi också när någon frågar! I vår verksamhet har det aldrig funnit någon som heter Rune, utan Runes Specialbageri är namnet på bolaget som Arne köpte långt före han och Björn började med tillverkningen av mandelbiskvier.
Första spadtagen av Gudrun ägde rum i september 2019 och i november reste vi byggnaden.

Markarbete Gudrun, ny proteinbar tillverkningsfabrik Markarbete Gudrun, ny proteinbar fabrik i Sverige Markarbete Gudrun, ny fabrik för tillverking av proteinbars

Nu ser hon såhär fint ut och i dagsläget jobbar vi på att färdigställa insidan och installera vår fjärde produktionslinje. I framtiden kan här rymmas ytterligare produktionslinjer men det finns också möjlighet att bygga ut allt efter behov.
Tyvärr som övriga världen har även vi påverkats av covid-19 och därför kommer produktionen i Gudrun inte dra igång lika tidigt som vi först hade planerat. Men vi ser väldigt mycket fram emot att börja producera i våra nya fina lokaler.

Protein bar producer in Sweden/Europe, factory Gudrun Protein bar manufacturer, Bars Production, Gudrun factory Protein bar producing factory, Gudrun

Nyhetsarkiv

 • Vill du arbeta med oss?

  Just nu söker vi fler medarbetare!

  Läs mer
 • Power To Ukraine!

  Power To Ukraine!

  Läs mer
 • Tack för det gångna året!

  Vi vill önska alla våra kunder och samarbetspartner en riktigt härligt julledighet!

  Läs mer
 • Möt Caroline!

  Vi har kommit fram till Caroline som arbetar som teamledare i pack-delen av produktionen.

  Läs mer
 • Vill du jobba med oss?

  Vi söker nya kollegor! Vi söker både en som ska arbeta med ekonomi/administration, en produktutvecklare och operatörer.

  Läs mer