Vi utvecklar specifika proteinbars anpassat för just din målgrupp!

Behöver du hjälp med att utveckla och tillverka en specifik proteinbar som dessutom riktar sig till er målgrupp? Då har du hittat rätt! Vi på Bars Productions hjälper er hela vägen från idé till färdig produkt - med allt från produktutveckling, förpackning och tillverkning.

Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för ditt fokus och behov

Vi hjälper er att plocka fram och utveckla ditt unika recept på den perfekta proteinbaren efter dina egna önskemål och behov. Hos oss finns det oändliga varianter och val när det gäller typ av bar, storlek, smak, konsistens och textur.

Det finns stora möjligheter att skapa exakt det som du söker. Vi erbjuder bars med ett lager, dubbla lager, bars med crisp, bars med fyllning, bars med topping och så vidare. Vi tillhandahåller många råvaror och smaker att experimentera med för att få fram det ni vill uppnå. All tillverkning av våra proteinbars sker i våra egna fabriker i Gråbo.

Budskapsbärande proteinbars

Vad är ert fokus och tanken bakom er specifika produkt? Förmedla ditt budskap med oss på Bars Production! Vi hjälper dig att få fram ditt budskap med tryck på paketeringen. Kontakta oss idag med dina tankar och idéer så leder vi dig några steg närmare i processen!

Nyhetsarkiv

  • Vill du arbeta med oss?

    Just nu söker vi fler medarbetare!

    Läs mer
  • Power To Ukraine!

    Power To Ukraine!

    Läs mer
  • Tack för det gångna året!

    Vi vill önska alla våra kunder och samarbetspartner en riktigt härligt julledighet!

    Läs mer
  • Möt Caroline!

    Vi har kommit fram till Caroline som arbetar som teamledare i pack-delen av produktionen.

    Läs mer
  • Vill du jobba med oss?

    Vi söker nya kollegor! Vi söker både en som ska arbeta med ekonomi/administration, en produktutvecklare och operatörer.

    Läs mer