Hej Sofia!

Vi hälsar vår nya kollega och produktutvecklare Sofia varmt välkommen till oss! För att ni snabbt ska få lära känna henne lite, har vi bett henne svara på några frågor nedan.

• Berätta lite om dig själv 

Sofia heter jag och är halvvägs till 50. Jag har precis flyttat ifrån Linköping (som tur var utan så mycket dialekt) och flyttat ihop med min pojkvän Fredrik i en liten vindslägenhet i Göteborg. På min fritid tycker jag mycket om att vara ute i skogen och vandra och spenderar gärna tid i klätterhallen. När solen inte lyser tycker jag om att spendera tid i köket och baka och laga vegetarisk mat. 

• Vad gjorde du innan du började hos oss? 

Jag är uppvuxen i Åby utanför Norrköping, ett område med skog, sjöar och lite för många uppförsbackar. Direkt efter att jag slutade gymnasiet packade jag mina väskor och flyttade till Kalmar för att studera Nutrition och livsmedelsvetenskap. Efter utbildningen flyttade jag tillbaka till Östergötland, denna gång till Linköööping och har jobbat med kvalité på ASM Foods som gör främst coatings och fyllningar till bageri-, glass- och konfektyrindustrin. Det var ett spännande och varierande arbete vilket jag tyckte väldigt mycket om, men mitt mål har alltid varit att bli produktutvecklare och få utlopp av min kreativitet. 

• Vad fick dig att söka jobbet?  

Jag har alltid velat bo i Göteborg och planen var att jag och min pojkvän skulle börja att söka jobb däromkring till hösten då Fredrik tog examen nu denna vår, men sen kom detta jobb upp och jag tyckte att det lät otroligt spännande så vi flyttade tidigare än planerat. Jag tyckte att proteinbars verkade som en väldigt intressant bransch, mycket nytänk och varierat och ändå inte helt främmande med tanke på mitt förra jobb. Dessutom så tyckte jag att annonsen var väldigt genuin och det verkade vara en väldigt bra arbetsplats. 

• Vad ser du mest fram emot i din nya roll som vår produktutvecklare?  

Just nu ser jag mest fram emot att lära känna alla kollegor, råvaror och produkter samt även lära mig att acceptera att alla prover inte blir bra på första försöket. Annars ser jag väldigt mycket fram emot att ha mycket kundkontakt och hjälpa kunder att ta fram produkter som möter deras förväntningar! 

• Beskriv dig själv med 3 ord

 Glad, rastlös och omtänksam.

• Vad ska du göra i sommar?   

Planen innan Corona bröt ut var att jag och Fredrik skulle åka Europa runt i vår campervan som Fredrik har byggt, men nu får vi hålla oss till en Sverige turné istället. 

Välkommen till vårt team Sofia, vi ser fram emot att jobba tillsammans med dig och utveckla nya spännande bars!

Nyhetsarkiv

 • Vill du arbeta med oss?

  Just nu söker vi fler medarbetare!

  Läs mer
 • Power To Ukraine!

  Power To Ukraine!

  Läs mer
 • Tack för det gångna året!

  Vi vill önska alla våra kunder och samarbetspartner en riktigt härligt julledighet!

  Läs mer
 • Möt Caroline!

  Vi har kommit fram till Caroline som arbetar som teamledare i pack-delen av produktionen.

  Läs mer
 • Vill du jobba med oss?

  Vi söker nya kollegor! Vi söker både en som ska arbeta med ekonomi/administration, en produktutvecklare och operatörer.

  Läs mer